Alapvető tartozék a húskészítmények megfelelő elkészítéséhez, sütőben (fa, gáz, elektromos) vagy grillezéshez, grillezéshez, dohányzáshoz stb.
Bármilyen típusú húst tökéletesen főzhet, anélkül, hogy nyersen maradna a mélyben vagy túlságosan kiszáradna. Ez az egyik legegyszerűbb lehetőség, amelyet használhat. Munkáját professzionálisan végzi.
- Analóg, erős és tartós mechanizmus, könnyen leolvasható képernyő, nagyvonalú mérési tartomány 0 és 350 Celsius fok között – egy ilyen eszköz felbecsülhetetlen segítségnek bizonyulhat
- Tartalmaz egy 50 mm hosszú éles rudat – ez segíthet az étel belsejének és a külső hőmérsékletnek a mérésében.
- Beépíthető a grillfedélbe – így nem veszít hőt a fedél alatt, üzemanyagot (fát, szenet, gázt) takarít meg, és hidratált, ízletes ételeket is készít, kiszáradás nélkül. A fedélben lévő hőmérő segít abban, hogy a beltéri hőmérséklet állandó és egyenletes legyen, így az edények rövid idő alatt tökéletesen behatolnak, optimális üzemanyag -fogyasztással.
Specifikációk:
- Nagyvonalú tárcsa, könnyen olvasható szöveggel és látható jelzéssel a kívánt hőmérsékletnek megfelelően;
- Anyag: rozsdamentes acél és hőálló üveg;
- Méret: kb. 80 x 53 x 53 mm;
- Hőmérő gömb átmérője: kb. 53 mm;
- Tartalmaz egy klipet a könnyű és stabil rögzítéshez a grill fedelére
K*****n O****r –
Kösz. Nagyon gyors szállítás és tökéletes kommunikáció.